Resulaten uit de praktijk

Met resultaten uit de praktijk is Re-Attach at Work een efficiënte en betrouwbare partner die u in eerste instantie kan ontzorgen door acute gevallen snel en verantwoord op te pakken. Als onafhankelijk ReAttach Specialist gaan wij met uw medewerker(s) aan de slag en begeleiden we uw personeel op een ongedwongen, efficiënte manier door zijn of haar genezingsproces.  In dit proces van 'je opgebrand voelen', spelen de volgende factoren een belangrijke rol: je onbegrepen voelen, het gevoel dat iedereen over je praat, je het werk niet meer aan kunt, alles je teveel is. Voor een goede oplossing kijken we eerst naar de oorzaken en symptomen van een burn-out.(lees meer)

Bij aanvang van de therapie en bij het einde van het behandeltraject wordt een meting met uitgebreide vragenlijst ingevuld door onze cliënten. De grafiek hiernaast toont de mooie resultaten van de door ons behandelde cliënten.

Onze resultaten mogen er zijn en onze klanten zijn onze ambassadeurs in de praktijk van alle dag. 

Klantervaringen

De klantervaringen die onze klanten na de therapie periode hebben zijn onze ambassadeurs. Velen van hen zijn als mens gegroeid en de rust is wedergekeerd.
Ze zijn klaar om de toekomst aan te vallen.

 

"Soms zit je in een situatie waar je van los wilt komen, maar het lukt je gewoon niet. Het blijft maar door je hoofd denderen en geeft je veel stress. Cecile heeft mij geholpen om de dingen anders te bekijken en te voelen. De rust is helemaal terug en de energie is aan het toenemen. Ongelooflijk wat Cecile van ReAttach at Work met je doet in een hele korte periode."

Nancy de Koning.

 

“Het was en is voor mij een omslag in mijn leven geweest! Vooral het bewust worden van wie ben ik! Het was een ervaring die me steeds meer en dichter bij mezelf bracht, maar ook dat ik meer van mezelf ben gaan houden, iets wat ook belangrijk is. Dingen verwerken, gewoontes doorbreken maken je een ander mens en daarbij de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven! En wat is het fijn om met Cecile mijn doelen te bereiken die ik voor ogen had.“

Ik vond het een top ervaring!

Liefs, Simone

 

"Dag iedereen.
Ik ben altijd graag bij Cecile gekomen. Bij mij weet ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Emotioneel doet dat natuurlijk wel even pijn, maar Cecile weet daar goed mee om te gaan. Als je de behandeling zelf in gaat, ontstaat er een fijn moment van ontspanning. En dat is ideaal voor het herstel. Soms zijn meerdere momenten nodig, maar voor mij zijn ze het meer dan waard. "

  
Willem

 

"Zeer deskundige begeleiding.
Cecile heeft mij heel erg goed geholpen, met verschillende therapie vormen. Dankzij haar heb ik dingen los kunnen laten en kon ik weer door!
Of ik dit aanraad? JAZEKER!"

Nicole