Gratis E-book

Wanneer je meer wilt weten over de ontwikkelingen omtrendt Reattach dan is dit e-book zeker aan te bevelen. De grondlegger van deze relatief nieuwe behandelmethode is ontwikkelt door Paula Weerkamp-Bartholomeus van de Stichting ReAttach, Waalre, Nederland.  Zij is de President en oprichter van ReAttach Therapy International Foundation. Afgestudeerd in 1986 aan de RU Utrecht Universiteit in Onderwijspsychologie met een differentiatie in ontwikkelingsstoornissen. Van 1986 tot 2011 heeft ze werkte in een eigen praktijk waar ze actiegerichte diagnostiek en interventies uitvoerde voor kinderen, adolescenten en volwassenen met complexe ontwikkelingsproblemen. Ze heeft de ReAttach-interventie ontwikkeld als schematherapie voor volwassenen en kinderen met een variëteit voor ASS en een variëteit voor ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast introduceerde ze de methode op het gebied van neurorevalidatie en psychogeriatrie. 

De reattach therapie behandelmethode krijgt door zijn effectieve resultaten overal in de wereld steeds meer aandacht en overal volgen vak gerelateerde professionals uit binnen- en buitenland de re-attach opleiding om deze therapievorm toe te passen in de praktijk bij de mensen die dit nodig hebben.  

Als gespecialiseerd Re-attach therapeut is Re-attachatwork in Nederland actief in de Regio's Tilburg, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Met ander woorden de provincies Noord-Brabant, Zuidholland en Utrecht behoren tot het werkgebied van ons Bedrijf. Mocht je twijfel hebben of uw woonplaats binnen ons werkgebied valt. Neem dan even contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vul hier uw gegevens in om het gratis E-book te ontvangen.