Reattach therapie   Plan van aanpak

Met onze intensieve behandelingsmethode bieden we een oplossing met een Plan van aanpak waarbij u kunt kiezen uit een 4-tal pakketten.

Pakket 1: Intensief jaartraject
Medewerker met een trauma die ziek thuis zitten of die (part-time)aan het werk zijn, bieden we de keuze tussen een intensief begeleidingstraject van 1 jaar aan. Doel van onze aanpak is een gezonde terugkeer op de werkplek.

Pakket 2: Intensief half jaar traject
De medewerker is nog aan het werk, maar heeft preventieve ondersteuning nodig. Doel hiervan is dat de medewerker het overzicht en de controle weer terug krijgt. Waardoor hij/zij weer optimaal kan functioneren.

Pakket 3: 4 maanden traject
In dit traject wordt de medewerker ondersteunt in zijn/haar  persoonlijke ontwikkeling en met als doel, duidelijkheid te verschaffen in zijn/haar rugzak te ordenen met een positief perspectief voor de toekomst.

Pakket 4: 2 maanden traject

Dit traject biedt de mogelijkheid om medewerkers net dat extra zetje te geven dat nodig is om de gezamenlijke doelen te kunnen realiseren. Het doel hierbij is om het zelfvertrouwen een nieuwe impuls te geven.

 

Ook is het mogelijk om een traject op maat samen te stellen voor meerdere medewerkers. 

Bij vragen of een vrijblijvend gesprek neem dan contact op via mail advies@reattachatwork.nl of bel 085-0606326

De Reattach behandelingen zijn er op gericht inzage te krijgen in de wijze waarop weer kan worden deelgenomen aan het arbeidsproces. Hierin onderscheiden we de volgende drie mogelijkheden.

1. Terugkeer in eigen werk;
2. Terugkeer in aangepast eigen werk;
3. Terugkeer in (aangepast) ander werk.

 


Wanneer de werknemer om welke reden dan ook niet terug kan/wil in zijn eigen functie en aangepast werk binnen het bedrijf niet mogelijk is, wordt onze cliënt op weg geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging beter passend bij de ambities en zijn of haar mogelijkheden. Tijdens dit proces wordt hij/zij door ons begeleid en gestimuleerd op zoek te gaan naar passend werk dat aansluit bij de nieuwe levensstijl.