ReAttach therapie   Plan van aanpak

Met onze intensieve behandelingsmethode bieden we een oplossing met een traject op maat afgestemd op de behoefte van de klant.

Intensief jaartraject
Medewerker zit thuis of is (part-time) aan het werk, daarvoor bieden we  een intensief begeleidingstraject van 1 jaar aan. Doel van onze aanpak is een gezonde terugkeer op de werkplek of een beter uitvoeren van de functie die een medewerker uit voert.

Intensief half jaar traject
De medewerker is aan het werk, maar heeft preventieve ondersteuning nodig. Doel hiervan is dat de medewerker het overzicht en de controle weer terug krijgt. Waardoor de medewerker weer optimaal kan functioneren, met een mindset die ten gunste komt van zowel medewerker als werkgever.

 

Voor trajecten op maat voor meerdere medewerkers of meer informatie is het advies om een afspraak te maken via de mail advies@reattachatwork.nl of te bellen naar  085-0606326.

De ReAttach behandelingen zijn er op gericht inzage te krijgen in de wijze waarop weer kan worden deelgenomen aan het arbeidsproces. Hierin onderscheiden we de volgende drie mogelijkheden.

1. Terugkeer in eigen werk;
2. Terugkeer in aangepast eigen werk;
3. Terugkeer in (aangepast) ander werk.

 


Wanneer de werknemer om welke reden dan ook niet terug kan/wil in zijn eigen functie en aangepast werk binnen het bedrijf niet mogelijk is, wordt onze cliënt op weg geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging beter passend bij de ambities en zijn of haar mogelijkheden. Tijdens dit proces wordt hij/zij door ons begeleid en gestimuleerd op zoek te gaan naar passend werk dat aansluit bij de nieuwe levensstijl.