Over mij

Mijn naam is Cecile Knook. Ik ben gelukkig getrouwd met Max. Samen hebben we twee kinderen. Onze jongste dochter is een fanatiek keepster. Mijn man helpt met de training op de club waar zij speelt en ik sta als vrijwilliger achter de bar tijdens de trainingen en 1 dagdeel in het weekend. Voetbal is de sport die in ons gezin hier erg belangrijk is. Ik probeer mijn beide kinderen dan ook zoveel mogelijk mee te geven zodat zij hun mooiste leven kunnen gaan leiden waar zij enorm gelukkig van worden. Ook vind ik borduren erg rust gevend en heeft het een mediterend effect op mij.

 

Zelf liep ik als jong volwassen vrouw volledig vast in het leven. Al snel bleek dat ik leed aan een trauma uit mijn jeugd. Ik ging naarstig op zoek naar oplossingen voor mijn problemen en kwam zo terecht bij een maatschappelijk werker maar ook alternatieve hulpverleners. Alles greep ik aan om beter te worden. Soms ook deed ik alsof er ‘helemaal niets met mij aan de hand was’, maar dat was natuurlijk niet vol te houden. 

Dit duurde een aantal jaren tot ik in een burn-out terechtkwam. Daarop verwees mijn huisarts mij door naar een goede, behulpzame, psycholoog die mij met succes  hielp bij de verwerking van mijn trauma en mij de handvatten bood waarmee ik verder kon. 

Hoewel het veel beter met mij ging, had ik het gevoel dat er iets miste: ik had namelijk een stukje persoonlijke ontwikkeling overgeslagen. Nadat ik ook daarmee aan de slag was gegaan, merkte ik dat mijn intuïtie zich - waarschijnlijk als gevolg van mijn persoonlijke strijd - sterk had ontwikkeld. Hierdoor bleek ik in staat snel tot de kern van problemen te komen zelfs als die kern diep tot in het onderbewustzijn zat weggestopt.  

 

Het is in de loop der jaren mijn passie geworden om samen met mijn cliënt door te dringen tot de kern en er samen zo aan te werken dat zij het geluk weer volledig konden omarmen. Ook eventuele (maar niet minder belangrijke) ‘bijzaken’ als angsten, zelf sabotage, valse overtuigingen, overbodige patronen en ook persoonlijke ontwikkeling kunnen in dit traject worden aangepakt. 

 

Meestal lukt het mij binnen korte tijd de cliënt zodanig klachtenvrij te krijgen dat hij/zij het geluk weer omarmen waar ze naar verlangen. Dit om zo te werk te gaan dat er preventief grote winsten te behalen zijn, voor medewerker als voor de werkgever. 

 

 

 

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op 085 - 06 06 326.

Gecertificeerd ReAttach therapie Specialist