Mijn naam is Cecile Knook, ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Max, samen hebben we 2 schatten van kinderen. Onze passie is er 'zijn' voor onze medemens die het echt nodig hebben. Ondernemen zit ons in het bloed en als geen ander weten we wat het is om een onderneming te hebben met zijn up's en down's.

In mijn rol van Gespecialiseerd ReAttach-therapeut vind ik het fantastisch om mensen te mogen begeleiden naar een gelukkiger leven. Er is niets zo naar als diep in de put zitten. Om echt te kunnen genieten en gelukkig te kunnen zijn, moet je eerst je diepste dalen moet kennen. Dat weet ik als geen ander (uit eigen ervaring). Die weg kan lastig zijn, maar maakt het leven boeiend en zeker de moeite waard.

Als kind had ik vaak het gevoel anders dan een ander te zijn. Ik bleek snel te kunnen schakelen en heel alert te kunnen reageren op datgene wat iemand met een bepaalde houding, gedrag of opmerking daadwerkelijk bedoelde.
Vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie ben ik in staat mensen te helpen ontdekken waar de kern van de problemen zitten. Die zitten vaak diep en ver weggestopt. Vaak zijn de lessen van nu spiegels uit het verleden. De regulier zorg is er vooral op gericht die spiegels om te draaien zodat je er niet in hoeft te kijken terwijl we met de ReAttach-behandeling de oorzaak van de problemen opzoeken en daar een positieve ervaring/herinnering van maken.
Hierdoor slagen wij snel in om de positieve gedachten stroom op gang te brengen waarmee mensen enorme stappen kunnen maken in hun proces van herstel.
Als psychosociaal hulpverlener heb ik mij tevens georiënteerd op het gebied van positieve psychologie en non-verbale psychotherapie. Die wetenschap combineer ik met life-coaching en de ReAttach. Tevens heb ik mijn opleiding afgerond als loopbaancoach. Dankzij mijn ongedwongen manier van werken, kan dit voor mijn cliënten van grote betekenis zijn.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op 085 - 06 06 326.

Gecertificeerd ReAttach therapie Specialist