Over ons

Mijn naam is Cecile Knook. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Max met wie ik het bedrijf de werkplekspecialist run. Re-Attach at Work maakt voor mij het plaatje compleet. Samen hebben we twee schatten van kinderen. 

 

De passie van Max en mij is: er te ‘zijn’ voor onze medemens die ons echt nodig heeft. Samen hebben we jarenlang ervaring opgedaan als ondernemer en hebben we gedeald met de tegenslagen die op ons pad kwamen, ook in ons persoonlijk leven: 

 

Als jong-volwassen vrouw liep ik volledig vast in het leven. Al snel bleek dat ik leed aan een trauma uit mijn jeugd. Ik ging naarstig op zoek naar oplossingen voor mijn problemen en kwam zo terecht bij maatschappelijk werkers en alternatieve hulpverleners. Alles greep ik aan om beter te worden. Soms ook deed ik alsof er ‘helemaal niets met mij aan de hand was’, maar dat was natuurlijk niet vol te houden. 

Dit duurde een aantal jaren tot ik in een burn-out terechtkwam. Daarop verwees mijn huisarts mij door naar een goede, behulpzame, psycholoog die mij met succes  hielp bij de verwerking van mijn trauma en mij de handvatten bood waarmee ik verder kon. 

Hoewel het veel beter met mij ging, had ik het gevoel dat er iets miste: ik had namelijk een stukje persoonlijke ontwikkeling overgeslagen. Nadat ik ook daarmee aan de slag was gegaan, merkte ik dat mijn intuïtie zich - waarschijnlijk als gevolg van mijn persoonlijke strijd - sterk had ontwikkeld. Hierdoor bleek ik in staat snel tot de kern van problemen te komen zelfs als die kern diep, tot in het onderbewustzijn,  zat weggestopt.  

 

Het is in de loop der jaren mijn passie geworden om samen met mijn cliënt door te dringen tot de kern van zijn/haar trauma/probleem en te helpen bij de verwerking daarvan. Ook eventuele (maar niet minder belangrijke) ‘bijzaken’ als angsten, zelfsabotage, valse overtuigingen, overbodige patronen en ook persoonlijke ontwikkeling kunnen in dit traject worden aangepakt. 

 

Meestal lukt het mij binnen korte tijd de cliënt zodanig klachtenvrij te krijgen dat hij/zij weer aan de slag kan. Ook preventief zijn grote winsten te behalen, ook voor de werkgever. Met een preventieve behandeling kan namelijk worden voorkomen dat het personeel langdurig in de ziektewet belandt met alle negatieve (ook kostbare) gevolgen van dien.

 

 

 

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op 085 - 06 06 326.

Gecertificeerd ReAttach therapie Specialist