Vaak hebben we geen idee wat er allemaal bij komt kijken wanneer een werknemer een aantal maanden thuis komt te zitten de kosten zijn dan al vaak niet te overzien. Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld.

 

  • Wanneer we uitgaan van een brutosalaris van € 2.500,00 kost dat u als werkgever vaak al snel € 3.250,00 euro per maand aan loonkosten en verzekeringspremies
  • Wanneer de loonbetalingsplicht bij ziekte naar 70% doorgaat dan kost dat u als werkgever nog steeds € 3.250 per maand.
  • Stel dat u medewerker 8 of 12 maanden thuis zit om te kunnen herstellen dan kost u dat al snel: 

bij 8 maanden absentie

en bij 12 maanden absentie

€ 26.000,00

€ 39.000,00

Dan hebben we het nog maar niet over een tijdelijke vervanger die vaak nog meer kost als u iemand via het uitzendbureau moet gaan aannemen. De bedragen komen dan al snel neer op het dubbele van hierboven genoemd en kost dat u al snel tussen de € 52.000,00 tot € 78.000,00

Dan hebben we nog niet gesproken over wat voor invloed het kan hebben op uw omzet, zeker als het gaat om een commerciële functie.
Uit de praktijk hebben wij ervaren dat het totale begeleidingstraject met een coach van Re-Attach at Work gemiddeld een 8 weken omvat. Wilt u weten wat dit voor uw organisatie betekend of kan gaan betekenen neem dat geheel vrijblijvend contact met ons op. Elke klant en bedrijf is anders en vraagt om een bedrijfsspecifieke maatwerkoplossing. Gewoon bellen of laat een bericht achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.