Klantervaringen

We hebben genoeg over ons zelf verteld in relatie tot werkstress en burn-out en geven hier enkele van onze klanten de gelegenheid te delen in hun ervaringen.

Ik heb altijd last gehad van erge vliegangst. Al weken voor vertrek had ik last van onrustige, angstige gevoelens. Eenmaal in het vliegtuig ging het me niet veel beter af. Ik kon mezelf er wel toe dwingen om in het vliegtuig te stappen maar ik was bepaald geen prettige reisgenoot voor mijn familie. Dankzij Cecile is dat echter verleden. Na slechts een paar behandelingen is mijn vliegangst zo goed als verdwenen. De onrust en angst die ik eerst al weken van tevoren voelde heb ik helemaal niet meer. Ook eenmaal in het vliegtuig zit ik ontspannen in mijn stoel. Ik had nooit verwacht ooit met zo een relaxt gevoel op reis te gaan maar dankzij Cecile stap ik zonder problemen een vliegtuig in.

                                                                                                                                  Thijs

Had een paar maanden geleden het e.e.a te verwerken en via een vriend kwam ik bij Cecile van Re-Attach at Work terecht. Het voelde al vanaf de eerste afspraak goed aan. Ze heeft mij heel goed begeleid en na 5 meetings ben ik weer op de rails gebracht. Zonder haar was dit nooit gelukt. Enorm dankbaar voor wat zij en ik uiteindelijk voor elkaar hebben gekregen.
Vol positiviteit kijk ik weer naar de toekomst.

Sascha

Soms zit je in een situatie waar je van los wilt komen, maar het lukt je gewoon niet. Het blijft maar door je hoofd denderen en geeft je veel stress. Cecile heeft mij geholpen om de dingen anders te bekijken en te voelen. De rust is helemaal terug en de energie is aan het toenemen. Ongelooflijk wat Cecile van ReAttach at Work met je doet in een hele korte periode.

                                                                                                            Nancy de Koning.

“Het was en is voor mij een omslag in mijn leven geweest! Vooral het bewust worden van wie ben ik! Het was een ervaring die me steeds meer en dichter bij mezelf bracht, maar ook dat ik meer van mezelf ben gaan houden, iets wat ook belangrijk is. Dingen verwerken, gewoontes doorbreken maken je een ander mens en daarbij de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven! En wat is het fijn om met Cecile mijn doelen te bereiken die ik voor ogen had.“

Ik vond het een top ervaring!

Liefs, Simone


Dag iedereen.
Ik ben altijd graag bij Cecile gekomen. Bij mij weet ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Emotioneel doet dat natuurlijk wel even pijn, maar Cecile weet daar goed mee om te gaan. Als je de behandeling zelf in gaat, ontstaat er een fijn moment van ontspanning. En dat is ideaal voor het herstel. Soms zijn meerdere momenten nodig, maar voor mij zijn ze het meer dan waard.

  
Willem

Zeer deskundige begeleiding.
Cecile heeft mij heel erg goed geholpen, met verschillende therapie vormen.
Dankzij haar heb ik dingen los kunnen laten en kon ik weer door!
Of ik dit aanraad? JAZEKER!

Nicole